Professionele en betrokken kraamzorg

met een persoonlijke inslag !

Professionele en betrokken kraamzorg met een persoonlijke inslag !

Schrijf een nieuw bericht voor NewbornCare

 
 
 
 
:-)
41 berichten.
Miranda schreef op 7 januari 2021 om 16:50
Elsa is fantastisch! We missen haar enorm en hopen haar bij een mogelijk volgend kind weer als kraamverzorgster te hebben.
Myron schreef op 6 januari 2021 om 12:38
Ik wilde na 2 keer geen prettige ervaring met kraamzorg te hebben gehad geen kraamzorg meer na de 3e zwangerschap. Op aanraden van de verloskundige gekozen voor een zzp-er, Elsa deze keuze hadden wij bij de 1e al moeten maken! Wat een wereld van verschil! Intake gesprek was een heel relaxed en gezellig gesprek. Wij hadden er zin in dat Elsa zou komen, het voelde goed en vertrouwd. Elsa heeft ons enorm verwend. Ook de kinderen! Elsa, we missen je!
Marjolein schreef op 26 september 2020 om 17:30
Elsa is een erg kundige kraamverzorgster, weet veel van borstvoeding, verzorging in het algemeen en kent veel handige methoden om om te gaan met krampjes, moeilijk slapende baby etc. daarnaast dringt ze zich niet op, maar kan je haar altijd alles vragen. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen!
Linda Hoorn schreef op 20 september 2020 om 13:54
Elsa is een topper! Naast dat ze ontzettend veel kennis heeft, je vertrouwen in jezelf geeft, en zo lief is voor je kindje en de omgeving is ze ook nog een plezier in omgang! Bedankt lieve Elsa!
Nanja Scholten-Braam schreef op 20 mei 2020 om 20:44
Elsa heeft heerlijk voor ons gezorgd tijdens de kraamweek. Bovendien is haar kennis en ervaring van onschatbare waarde. Door haar ontspannen houding bezorgt ze je een onbezorgde en gezellige kraamtijd. Ik kan iedereen Newborn Care van harte aanbevelen!
Justine en Kees schreef op 6 mei 2020 om 08:25
De prinses van Frozen bestaat echt want ze was bij ons in huis bij onze eerste kraamperiode! Elsa, wat hadden we zonder je gemoeten! Meteen nadat we uit het ziekenhuis kwamen stond Elsa met al haar vrolijkheid en professionaliteit op de stoep en ze heeft ervoor gezorgd dat onze kraamtijd ontzettend mooi, bijzonder en onvergetelijk was. Elsa zorgde voor alles. Aan niets ontbrak het ons zoontje, maar ook wij en het bezoek werden enorm in de watten gelegd. Ik was best onzeker over of het mij zou lukken om borstvoeding te geven (wat een grote wens was) maar Elsa heeft vanaf minuut 1 deze onzekerheid weggenomen en ervoor gezorgd dat ik aan het einde van de week een goede productie had! Elsa is een super vrouw, zorgzaam, liefdevol, creatief, vol gezelligheid en ze geeft je alle vertrouwen. Dank je wel lieve Elsa voor alles!
Chaveza schreef op 25 april 2020 om 17:56
Ik ben onwijs blij met Elsa, ze heeft ons een ontzettend fijne kraamweek bezorgd! We hoefden ons nergens druk om te maken want zij zorgde voor ons! Ik zou bij een volgende kind Elsa ook zeker weer als kraamzorg willen! We gaan haar ontzettend missen
Vera schreef op 7 januari 2020 om 18:46
Elsa was een zorgzaam en behulpzame kraamverzorgster. Ze kon ook erg goed overweg met onze 4 jarige zoontje. Je hoefde maar 1 keer iets te zeggen en ze deed het. Ze was ook erg creatief elke ontbijt of fruithap had ze weer iets moois gemaakt met een tekst of een creatie bijv. van een banaan een dolfijn gemaakt. Kortom een top dame
Loes & Roy schreef op 3 december 2019 om 21:37
Wij zijn erg blij dat Elsa de kraamzorg bij ons op zich heeft genomen tijdens onze kraamweek. Elsa heeft ons veel geleerd en erg goed begeleid. Elsa is flexibel, heeft veel geduld en kan elke vraag goed beantwoorden. Na deze week zijn wij vol zelfvertrouwen zelf aan de slag gegaan. Elsa, heel erg bedankt voor je hulp, advies en je gezelligheid. Wij hebben een erg fijne tijd gehad dankzij jou.
Amanda schreef op 6 juni 2019 om 17:58
Elsa heeft ons ontzettend goed begeleid. Onze kraamweek had niet beter kunnen gaan, en dat is absoluut mede dankzij haar! We zullen Elsa missen!
Barbara schreef op 17 februari 2019 om 22:15
Altijd heele fijne warme herinneringen aan mijn kraamtijd. Dankzij Elsa
Sophie schreef op 18 december 2018 om 17:40
Het was heel fijn zo'n ervaren kraamzorg in huis te hebben! Met een medische achtergrond. Onze dochter is een kleintje en we hebben er gelijk bovenop gezeten met voeding om te zorgen dat ze niet veel zou afvallen, met als resultaat dat ze helemaal niet afgevallen is! Elsa weet van aanpakken, huishouden, hygiene, beschuit met muisjes voor de visite en een ovenschotel voor het avondeten. Ze heeft handige en leuke zelf gemaakte tools om te weten wanneer je borstvoeding hebt gegeven en welke borst aan de beurt is. Erg handig, zo niet onmisbaar. Het is onze eerste, dus geen overige gezinsleden, behalve de vader natuurlijk die hard aan het werk moest. Maar dat kwam vooral omdat onze dochter wat eerder geboren werd dan gedacht. En behalve meten en weten vergeet ze niet naar de baby/kraamvrouw/de mens zelf te kijken. Het was helemaal geweldig om haar in huis te hebben!
Elisabeth schreef op 18 december 2018 om 17:40
Adequaat, past zich aan aan omstandigheden en specifieke wensen. Veel extra's geleerd ook voor de komende maanden. Positief. Ziet wat extra aandacht behoeft. Flexibel. Creatief en praktisch ingesteld. We zouden haar zeker aanraden aan anderen!
Cleo schreef op 26 oktober 2018 om 14:10
Wat was het heerlijk om Elsa bij ons in huis te hebben tijdens de kraamtijd van Kees! Ons eerste kindje dus ons was alles nog te leren en dat heeft Elsa uitgebreid gedaan! Ze weet erg veel door al haar jaren ervaring maar het fijnst was de onverdeelde aandacht en positiviteit. Ze kon zich goed verplaatsen in ons en echt 'naast' ons staan in beslissingen die we moesten nemen in deze tijd. Haar passie voor het vak is voelbaar en hier hebben wij ook echt van genoten. Na een gezellige week namen we afscheid en bleven vol vertrouwen achter, we kunnen het ook zelf! En dat gevoel was Elsa's verdienste. Verder hulde voor de kleine details die het hem toch vaak doen zoals bijvoorbeeld de lieve fruithapjes en de zorgen voor het kraambezoek. Bedankt Elsa en hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Joost en Cleo
Jesje schreef op 20 september 2018 om 22:13
Elsa is een grote Engel!! Na een pittige bevalling te hebben gehad + aantal dagen nog in het ziekehuis te moeten blijven, was ik bang dat we Elsa niet meer voldoende dagen konden hebben voor de zorg thuis. Maar Elsa stelde ons meteen gerust en zei dat het echt goed zou komen! En dat gebeurde ook.!! Wat zit deze vrouw vol met ontzettende fijne, goeie adviezen en ervaring, vol liefde en creativiteit. Naast dat ook echt een luisterend oor waar ik / wij ontzettend veel aan hebben gehad in deze periode. En heeft ons echt een fijne basis thuis geleerd waardoor wij in korte tijd echt zelfverzekerd de boel nu aandurven met onze eerste baby. Ben je opzoek naar een kraamvrouw die vol met liefde voor het hele gezin, gezelligheid, creativiteit en van aanpakken houd dan moet je echt Elsa hebben!! Elsa nogmaals super dank!!!!!
Hanna Dahmani schreef op 21 augustus 2018 om 00:16
Ik ben dankzij een van de collega's van Kraamzorg NH bij Elsa terecht gekomen, met daarbij de mededeling "Kijk maar even of het klikt want ze kan best een pittige tante zijn". Elsa bleek precies te zijn wat ik nodig had en bovendien hadden we meteen een geweldige klik. Mijn zwangerschap ging vanaf week 20 best moeizaam en na meerdere ziekenhuisopnames en een moeizame bevalling, 5 weken te vroeg, liep niets meer zoals ik van tevoren had gepland. Ik wist me eerlijk gezegd geen raad, maar Elsa gelukkig wel. Ze was zowel voor, tijdens als na de kraamperiode een enorme steun. Haar ervaring in het Amstelland ziekenhuis maakte dat ze mijn omstandigheden, frustraties en hindernissen bijzonder goed snapte. Ze heeft me beter geadviseerd en ondersteund dan de menig arts waar ik mijn vertrouwen in geacht werd te stellen. Haar brede medische kennis was voor mij echt een pré. Tijdens de kraamperiode heeft Elsa goed aangevoeld dat het voor mij moeilijk is om pas op de plaats te maken en dingen uit handen te geven. Ze heeft me echter gewoon mijn bed ingestuurd en terwijl ik ongegeneerd lag te slapen zorgde Elsa voor de baby en het huishouden. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt zonder enig 'aansturen': ronduit geweldig. Aemon is mijn eerste kind en het nieuwe moederschap maakte me best een beetje onzeker. Elsa kwam desgevraagd gelukkig met heel veel informatie en tips m.b.t. het hoe/wat/waar. Ik had nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn maar in slechts een paar dagen tijd heeft ze me doen ontpoppen tot een zelfverzekerde moeder. Elsa is gewoon een fantastische kraamverzorgster en als bonus ook nog eens een heel leuk mens! Lieve Elsa, enorm bedankt.
Judith schreef op 9 mei 2018 om 11:54
Via een vriendin ben ik bij Kraamzorg NH terecht gekomen en zo bij Elsa. Elsa heeft bij ons gekraamd na de geboorte van onze derde dochter en ze heeft ons volledig ontzorgt, hierdoor hadden we alle tijd en ruimte om aan elkaar wennen en te genieten van ons gezin. Er was tijdens de twee intake gesprekken al direct een enorme klik tussen haar en ons gezin en tijdens mijn kraamweek werd dit wederom bevestigd. Elsa heeft zoveel plezier in haar werk en doet haar werk op zo'n natuurlijke manier dat ze opgaat in het gezin, ze is proffesioneel en heeft ontzettend veel ervaring waardoor ze je goed begeleid in de eerste tijd na de bevalling. We kunnen haar bij iedereen aanraden, ze is echt een topper!
Jasmijn schreef op 8 februari 2018 om 13:10
Op 29 januari is onze dochter thuis geboren. Elsa was hierbij en begeleide de verloskundige bij de bad bevalling. Een aantal maanden voor de bevalling hebben wij kennisgemaakt met haar. Vanaf het eerste moment was er een klik. Ze is een enthousiaste kraamverzorgster die goed luistert naar je wensen. Ze legt je in de watten met heerlijke fruithapjes, begeleid je bij het geven van borstvoeding, zorgt ervoor dat het huishouden er allemaal netjes bij staat en zorgt voor veel gezelligheid. Voor ons was het belangrijk dat onze zoon van 1,5 jaar ook de aandacht kreeg die hij nodig had. Elsa las hem voor, speelde mee met zijn auto’s en betrok hem bij de verzorging van zijn nieuwe zusje. Wat een feest toen hij ook nog een diploma en een prachtig handgemaakt cadeau van haar kreeg. Wij kijken terug op een hele mooie kraamweek mede dankzij Elsa.
Gerianne schreef op 6 februari 2018 om 09:22
Bij toeval kwam Elsa als kraamverzorgster bij ons in het gezin! En wat hebben we het met jou getroffen!! Als kraamvrouw heb je me heerlijk in de watten gelegd en alle huishoudelijke taken overgenomen. Maar wat voor ons op nr 1 stond was het betrekken van onze oudere kinderen bij de komst van onze kleine man. Je hebt dat perfect gedaan. Je had oog voor elk kind apart en niks was te gek. We hebben echt een heerlijke kraamtijd gehad en kijken er super positief op terug!!! Nog nooit zo'n fijne kraamtijd gehad...maar zoals ze zeggen: 3x is scheepsrecht!! De jongens zijn apetrots op hun mini- kraamverzorgende! En nog vaak hoor ik: "maar mam, zo heeft Elsa ons dat geleerd!" Nogmaals heel erg bedankt namens ons allemaal!
Barbara schreef op 23 januari 2018 om 21:34
Tegen het einde van mijn zwangerschap heb ik Elsa pas ontmoet. Zij kwam zelf bij mij thuis om kennis te maken ipv dat iemand anders langs komt voor een intake. Elsa is verpleegkundige dus heeft veel medische kennis. En met haar ziekenhuis ervaring, weet ze van aanpakken. Elsa's enorme enthousiasme om kraamvrouwen in de watten te leggen raad ik iedereen aan. Elsa, ik denk met veel warmte terug aan jouw zorg, nogmaals heel veel dank daarvoor!

Of kijk op mijn Facebook pagina