Professionele en betrokken kraamzorg

met een persoonlijke inslag !

Professionele en betrokken kraamzorg met een persoonlijke inslag !

Schrijf een nieuw bericht voor NewbornCare

 
 
 
 
:-)
41 berichten.
Jessie schreef op 6 maart 2024 om 17:48
Elsa is een fijne en lieve kraamverzorgster. Zij is er op alle vlakken voor ons geweest en hadden ons geen betere kraamperiode kunnen wensen.
Roos schreef op 27 augustus 2023 om 14:54
Elsa heeft duidelijk veel kennis die ze op een prettige manier aan ons overdraagt. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad mede dankzij Elsa van Newborn Care die ons ontzettend veel heel geleerd over onze dochter en dus super lief voor haar en ons was! Ze heeft ons ook heel fijn ondersteund in het huishouden!
Marleen schreef op 24 mei 2023 om 14:04
Fantastische kraamperiode gehad met Elsa. Een hele lieve vrouw met enorm veel kennis. Lekker nuchter en ontzettend begaan met ons, de kleine Gijs onze hond. We hadden ons geen betere kraamhulp voor kunnen stellen
heel lief berichtje van Chaveza in heer enquete schreef op 8 april 2023 om 17:04
Ik had mij geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!
Yvette schreef op 17 maart 2023 om 19:39
Elsa heeft ons een droom kraamweek bezorgd. Ze heeft alle verwachtingen overtroffen!
Nina schreef op 12 januari 2023 om 10:56
We zijn super blij met de professionele en liefdevolle begeleiding van Elsa
Hannah schreef op 28 december 2022 om 17:18
Elsa ging wederom naadloos op in ons huishouden. Een geweldige vraagbaak, weet wat ik als kraamvrouw nodig heb (rust) en hoe dat voor elkaar te krijgen. Wederom een geweldige kraamperiode gehad!
Maaike schreef op 13 december 2022 om 13:41
We zijn ontzettend tevreden met de geboden hulp. Het is mooi om te zien dat Elsa erg bevlogen is in wat ze doet en ze zet zich voor de volle 100% in, aan alle details is gedacht (kleine dingen als verjaardagskadootje voor de vader, afscheidskadootje en mooi kraamboek). Voor alles een oplossing en heel professioneel. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met het aanleggen van de borstvoeding, ik denk dat door haar kennis de borstvoeding zo goed is geslaagd en er geen problemen zijn ontstaan. Ook gaf ze ons elke middag goed de mogelijkheid om uit te rusten en heeft ze ontzettend veel verstand van zaken. Ze is aanwezig als kraamhulp, maar kan bij aangeven goed gas terugnemen. Ze heeft veel informatie over te brengen. Ook bij bezoek helpt ze en zet zich daarna op de achtergrond. Heel erg bedankt voor alles!
Sanne schreef op 5 november 2022 om 11:57
Sanne schrijft in haar enquête: Elsa heeft onze verwachtingen overtroffen, we hadden geen betere hulp kunnen wensen. Dank je wel Sanne!!
Marcella schreef op 8 oktober 2022 om 16:38
Zo ontzettend waardevol om iemand te hebben die je zo goed door de eerste week heen begeleid en alles goed uitlegt overal doorheen loodst
Corinne schreef op 23 juli 2022 om 16:59
De verzorging als heel prettig ervaren. Ondanks dat het allemaal heel privé is, voelde het vertrouwd. Ondanks dat Thijn ons tweede kind is en we dus al wat ervaring hebben, nieuwe handige tips van Elsa gekregen. Fijn, die bak aan ervaring Elsa bedankt voor de fijne begeleiding in onze kraamweek!
Rosanne, Maarten & Mae-Rose schreef op 22 februari 2022 om 16:44
Elsa is een fantastische kraamzorg en een geweldig lieve vrouw, wij hebben genoten van de kraamweek! Al vroeg in de zwangerschap hebben wij kennis gemaakt met Elsa wat zeer prettig was voor ons. Elsa voelt precies aan waar behoefte aan is en haar kennis en adviezen hebben ons veel vertrouwen gegeven. Met de hulp van Elsa is de borstvoeding goed op gang gekomen. Ons kleine meisje heeft een goede start gehad en daar zijn wij zeer dankbaar voor. Elsa, bedankt voor de goede zorgen! Mocht zich in de toekomst nog een wonder voordoen dan hopen wij je weer te zien!
Stephanie Hogeling schreef op 28 december 2021 om 09:45
Er was gelijk een klik. Zelfs m’n overenthousiaste hond werd rustig. Iets wat wij zeer prettig vonden. Ook gaf zij aan dat als ik eerder zou bevallen ik tegelijk zou zijn met een ander gezin. Hierbij heeft zij zeer duidelijk uitgelegd hoe zij dit kon oplossen zodat wij ons nergens druk over hoefde te maken. Elsa was echt geweldig. Echt een verrijking van ons kleine gezinnetje in een bijzondere tijd. Zij kon met iedereen goed opschieten en nam de tijd om iedereen persoonlijk bij te staan. Zij wist perfect hoe zij ons oudste dochtertje bij alles moest betrekken. Ook kreeg ons oudste dochtertje privé aandacht. Elsa had snel door wat Sophie wel en niet prettig vond en begeleidde ons hierbij. Er zit namelijk toch verschil tussen de 2 meisjes als baby. Sommige houdingen waren gevoelig. De voorkeursmethode van onze oudste was zelfs pijnlijk. Samen met Elsa hebben we gezicht naar de beste houding. Echt een topmens! Ze had zo mogen blijven!
Leila schreef eind juli in haar enquête schreef op 10 december 2021 om 21:19
Nadat mijn broer & schoonzus een fantastische kraamtijd hebben ervaren door Elsa, zonder twijfel direct haar benaderd. Gelukkig had zij nog 1 plek over. Ontzettend genoten van onze kraamtijd. Ze heeft ons zo goed geholpen en veel geleerd van haar. Zij blijft in de familie!
Bianca, Stephan, Myrthe en Jelle schreef op 16 juli 2021 om 14:07
Wij mochten kraamhulp ontvangen van Elsa. We hebben een super fijne week gehad. Myrthe (3,5) was compleet op haar gemak. Elsa bood ons de hulp die we nodig hadden. Wij konden optimaal genieten van onze pasgeboren zoon. Elsa is een topper van een kraamzorg 💖
Elisabeth schreef op 12 mei 2021 om 11:51
We hadden ons geen betere start, geen fijnere week, geen lievere kraamzorg kunnen wensen! Dankjewel voor alles!
Cynthia en Hans schreef op 1 april 2021 om 15:53
Elsa heeft super goed voor ons en Tijn gezorgd. Ze heeft ons zoveel geleerd en zelfvertrouwen gegeven in deze week. Het was ook heerlijk om in een schoon bed te liggen en lunch te krijgen! We hebben heel veel kennis en tips gekregen die echt op onze zoon waren toegepast en wat hij nodig had. Heel erg fijn Elsa was een leuke gezellig en spontane vrouw met bakken aan kennis. Zij was super waardevol om ons wegwijs te maken met onze baby. Het was heel fijn om haar over de vloer te hebben en we missen haar!
Maya schreef op 31 maart 2021 om 09:52
Hele fijne samenwerking. Na afloop hadden ik en mijn partner een uitgerust gevoel en een gevoel van zelfvertrouwen dat we het verder samen aankonden.
Rebecca schreef op 17 februari 2021 om 17:21
Elsa was a wonderful and welcomed addition to our new family in the first week! She helped us so much to learn how to care for our baby, which gave us confidence in becoming new parents. She had a great eye for personal touches (sweet gifts for my birthday and a personalized gift for Clara on her last day!) that made the experience extra special too! She helped a lot with breastfeeding and making sure baby and I were both comfortable with it, she provided materials for us to use to be more comfortable and learn to pump. Thank you, Elsa! We appreciate all that you did so much! It was a pleasure having you help us our first week with baby :-)
Sofie schreef op 14 januari 2021 om 18:12
Elsa was ook kraamverzorgster bij mijn eerste kind en dat was zo goed bevallen, dat we haar gelukkig ook voor de tweede hebben kunnen strikken! Super fijn Elsa in huis te hebben. Heeft verpleegkundige achtergrond, zit bovenop de verzorging van kraamvrouw en kind. In mijn geval twee keer hele kleintjes, dus boven op borstvoeding, wegen en bijvoeding. En daarbij iemand die van aanpakken weet.

Of kijk op mijn Facebook pagina